ایرانِ قوی، ورزشِ قوی

      
30/خرداد/1405
|
21:25
|
کد خبر: ۳۴۱۱۹
۰۹:۵۷
۱۳۹۷/۰۲/۰۷

ژیمناست ایرانی مسافر المپیک شد

نماینده ایران در رقابت‌های ژیمناستیک هنری قهرمانی آسیای جاکارتا جواز حضور در المپیک نوجوانان آرژانتین را کسب کرد.

کیهان ورزشی-


به نقل از روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک، در دومین روز از مسابقات ژیمناستیک قهرمانی جوانان آسیا و کسب سهمیه المپیک آرژانتین، مهدی الفتی در مجموع شش وسیله و در بخش قهرمان قهرمانان به جمع هشت ورزشکار برتر راه یافت و سهمیه المپیک آرژانتین را برای کشورمان گرفت.

در وسیله پرش خرک هم مهدی الفتی و امید آینه‌بند با قرار گرفتن در رده‌های پنجم و ششم فینالیست شدند.

در وسیله پارالل  امید آینه‌بند و آرمین وطن‌خواه ودر بارفیکس امید آینه‌بند به عنوان رزو به فینال راه یافتند.

در مجموع تیمی، تیم ایران بعد از تیم‌های قدرتمند چین، ژاپن، قزاقستان و کره جنوبی پنجم شد.

مسابقات فینال هم فردا و پس‌فردا برگزار می‌شود.

در نخستین روز این مسابقات نیز در وسیله خرک حلقه، رضا بهلول‌زاده و آرمین وطن‌خواه با قرار گفتن در رده‌های ششم و هشتم فینالیست شدند.

در وسیله دارحلقه هم آرمین وطن‌خواه در جمع هشت ورزشکار برتر قرار گرفت.

رقابت‌های ژیمناستیک قهرمانی جوانان آسیا و کسب سهمیه المپیک آرژانتین با حضور ورزشکارانی از ۲۰ کشور در جاکارتای اندونزی در حال برگزاری است.

ارسال نظر