ایرانِ قوی، ورزشِ قوی

      
31/خرداد/1405
|
01:44
|
کد خبر: ۳۹۷۱۶
۱۴:۲۲
۱۳۹۷/۰۸/۳۰

رییس سازمان خصوصی سازی: دوباره موضوع واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی را آغاز می‌کنیم

رییس سازمان خصوصی سازی گفت: با پیگیری‌های وزیر ورزش، رییس جمهور برای به جریان افتادن مجدد واگذاری استقلال و پرسپولیس موافقت کرد.

کیهان ورزشی-

پوری حسینی معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان خصوصی سازی در گفت و گو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان گفت: جدیت مسعود سلطانی فر و پیگیریهای مستمر و ادله او برای حسن روحانی موجب شد رییس جمهور برای به جریان افتادن مجدد واگذاری استقلال و پرسپولیس موافقت کند.

وی ادامه داد: در مصوبه مرداد سال ۹۴ هیات وزیران، خصوصی سازی این دو باشگاه متوقف شد و با نامه سلطانی فر و وزیر وقت اقتصاد و امور دارایی ( آقای کرباسیان) لغو این مصوبه به کمیسیون اقتصادی دولت فرستاده شد. پس از تایید کارشناسان هم اکنون در نوبت دستور هیات وزیران است و تصور می کنم طرف دو هفته آینده لغو این مصوبه به تایید هیات وزیران برسد و ما مجددا موضوع واگذاری استقلال و پرسپولیس را با جدیت و با کمک سلطانی فر آغاز خواهیم کرد.

ارسال نظر