پرسپولیس در خطر محرومیت از آسیا

سرمربی محبوب سرخها تنها شاکی این باشگاه نبود و ماریو بودیمیر هم به دلیل دریافت نکردن مطالبات فصل گذشتۀ خود از قرمزها به فیفا شکایت کرد.
شکایتهایی که میتواند پرسپولیس را به دردسر بزرگی بیندازد.به غیر از این مسائل گویا باشگاه پرسپولیس یکی از باشگاه هایی است که نتوانسته شرایط اعلام شده از سوی AFC را در داشتن امکانات مناسب و مهم تر از آن پرداخت به موقع بدهی طلبکاران برآورده کند.
برهمین اساس است که سهیل مهدی، مسئول کمیتۀ صدور مجوز حرفهای فدراسیون فوتبال نیز اعلام کرد در صورتی که حکم شکایت برانکو و بودیمیر از سوی فیفا صادر شود و مسئولان باشگاه پرسپولیس حکم را در دادگاه CAS پیگیری نکنند، احتمال محرومیت این تیم از لیگ قهرمانان آسیا وجود دارد.
حال باید منتظر بود و دید باشگاه پرسپولیس چه اقداماتی برای محروم نشدن از رقابت های لیگ قهرمانان آسیا انجام خواهد داد.





