آخرین وضعیت پزشکی مصدومان پرسپولیس پس از بازی با الشارجه

وی درباره مصدومیت سیدجلال حسینی گفت: سیدجلال در پایان نیمه اول بازی برابر الشارجه از ناحیه پا احساس درد داشت و با صلاحدید کادر فنی، تعویض شد. وضعیت او در حال بررسی است و بنابر تشخیص اولیه، امروز برنامههای ویژهای را دنبال کرد. سعی و تلاش ما این است که او هر چه سریعتر به تمرینات گروهی باز گردد.
علیرضا حقیقت در مورد مهدی شیری نیز افزود: شیری از ناحیه کمر با مصدومیت مواجه شده است که امروز تمرینات پزشکی خاصی را پشت سر گذاشت و مشکل خاصی ندارد.
پزشک تیم فونبتل پرسپولیس راجع به وضعیت کریستین اوساگونا نیز خاطرنشان کرد: وی نیز در بازی روز گذشته ضرباتی را از ناحیه پا خورده بود که با تشخیص کادر پزشکی، امروز یخ درمانی و تمرینات سبک را در برنامه داشت تا با استراحت، در تهران به تمرینات گروهی باز گردد.
وی در پایان اظهار داشت: مصدومیتهای بازیکنان جزئی است و به نظر نمیرسد که برای بازی بعدی مشکلی داشته باشند.





