دبیر: کمیته ملی المپیک حرف ما در خصوص بودجه را جدی نمیگیرد
صبح امروز مجمع عمومی سالیانه فدراسیون کشتی در محل فدراسیون برگزار شد.
کیهان ورزشی-
مجمع عمومی سالیانه فدراسیون کشتی صبح امروز در محل ساختمان فدراسیون به ریاست برنا فیروزی معاون توسعه و مدیریت مالی وزارت ورزش برگزار شد.
در این مجمع آرش فرهادیان مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونها،مهین فرهادی زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک،علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی و روسای هیات های استانی حضور داشتند.
علیرضا دبیر در ادامه مجمع عمومی سالیانه فدراسیون کشتی گفت: در ادامه این مجمع علیرضا دبیر گفت: ۶۶ اعزام داشتیم و تنها فدراسیونی هستیم که به غیر از بلیت هواپیما باید ۴۰ یا ۵۰ هزار فرانک بدهیم. هر چه میگوییم مناف هاشمی متوجه نمی شود. رفیق هستیم اما این حرف را متوجه نمی شود. ما ۵ رده سنی در هر رشته آزاد و فرنگی داریم و بانوان نیز هستند. در هر اعزام حداقل ۲۲ نفر حضور داشتند. آمریکا در مسابقات جهانی ۱۲۰ نفر، روسیه با ۹۰ نفر و ما با ۴۷ نفر می رویم.
وی با اشاره به عناوین و مدال آوری کشتی گفت: تیم ما باید قهرمان جهان و المپیک شود و به جز طلای المپیک همه کشک است. می گویند به قبلیها بی احترامی می کنی اما بیاحترامی نمیکنم. این تفکر من است. به بچه های نونهالان گفتم ۳ طلای المپیک. چرا یک طلای المپیک؟ این تفکر ماست. ۱۱ طلای المپیک برای کشتی کم است. کشتی که ۸۲ درصد مدال های ورزش را دارد. قبلا تیم اول را به جام جهانی می بردند و شومن بازی و شلوع کاری در میآوردند. ما تیم دوم یا سوم را به قهرمانی آسیا بردیم. درست است عملکردمان بد بود که پیگیری و برخورد هم شد.
وی ادامه داد: نتایج و آمار فنی کشتی گیران در سال 1401 نشان می دهد که کشتی در کسب مدال در رقابت های برون مرزی و همچنین کسب عناوین قهرمانی تیمی موفق عمل کرده است. ما در سال گذشته در رده بزرگسالان در جهانی صربستان بعنوان نایب قهرمانی رسیدیم. در کشتی فرنگی و آزاد به ترتیب قهرمان جام های جهانی آذربایجان و آمریکا شدیم و در آسیایی مغولستان نیز در آزاد و در فرنگی نایب قهرمان شدیم. همچنین در رده سنی جوانان عناوین قهرمانی جهان و آسیا را در هر دو رده بدست آوردیم و در رده های سنی امید نیز در کشتی فرنگی قهرمان و در کشتی آزاد نایب قهرمان شدیم. در رده سنی نوجوانان در کشتی فرنگی قهرمان جهان و نایب قهرمان آسیا و در نونهالان نیز در کشتی فرنگی قهرمان و در کشتی آزاد نایب قهرمان شدیم.
دبیر افزود: یکی از افتخارات کسب شده توسط بانوان آلیش کار بوده که طی چند سال گذشته همیشه عناوین قهرمانی جهان و قهرمانی آسیا را بدست آوردند. از شیر دخترهای کشورمان تشکر می کنم که چندین سال است که باعث افتخار ما شدند و تمام تلاشمان را می کنیم که این رشته از سوی وزارت ورزش و جوانان شامل پاداش و مزایای قهرمانان شود.
رئیس فدراسیون کشتی ادامه داد: یک روزی ما یازدهم و نهم دنیا بودیم، اما الان وقتی دوم دنیا می شویم همه ما را نقد می کنند، خدا را شکر که سطح کشتی آنقدر بالا رفته که توقع ها را بالا برده و همین باعث می شود که ما نیز بیشتر کار کنیم.
دبیر در مورد راهکارهای فدراسیون برای برون رفت کشتی از افت گفت: چندین مورد مدنظر بوده است، اول از همه می بایست ارتباط با رسانه ها و صدا و سیما را قوی می کردیم که این در تاریخ کشتی بی سابقه بوده است. قطعا پخش رقابت های کشتی در رسانه ملی موجب انگیزه و اشتیاق خردسالان، نونهالان و نوجوانان برای حضور در سالن های کشتی می شود.
وی افزود: از طرفی بالا رفتن حجم اخبار و پوشش رسانه ای فعالیت های کشتی در سایت ها، فضای مجازی و روزنامه ها باعث شد تا بار دیگر کشتی به صدر اخبار کشور بازگردد.
رئیس فدراسیون کشتی راه اندازی رقابت های لیگ و همچنین اضافه کردن باشگاه های کشتی در سراسر کشور را از دیگر اهداف فدراسیون کشتی دانست و گفت: قطعا وقتی لیگ کشتی راه بیافتد و کشتی گیران و مربیان از آن منتفع شوند، چرخ کشتی می چرخد در کنار آن اگر تعداد باشگاه های کشتی را در سراسر کشور زیاد می کردیم و امکانات و تجهیزات لازم نیز در اختیار استعدادها قرار می گرفت این موضوع نیز به پیشرفت کشتی کمک بسزایی می کرد.
وی ادامه داد: موضوع دیگر که برای ما اهمیت داشت دانش افزایی مربیان بود که خدا را شکر نتایج آن را امسال در رده نوجوانان شاهد بودیم ولی هنوز راضی نیستیم و هنوز هم محکم می گویم یکی از موضوعات چالشی ما در فدراسیون بحث دانش افزایی مربیان است. با اینکه در این مورد کار شده و نسبت به سایر فدراسیون ها جلوتر بوده ایم، اما به شخصه راضی نیستم. زیرگیری شاکله اصلی کشتی ایرانی است که فراموش شده بود و سعی کردیم که با برگزاری کلاس های دانش افزایی و همچنین اردوهای بسترسازی به تناوب و دعوت از بیش از 100 کشتی گیر و مربی در هر اردو این موضوع را از رده پایه جا بیاندازیم که ابتدا باید فن و بند کشتی را به درستی یاد بگیرند و مربیان نیز برای یاد دادن بر دانش خود بیافزایند و بعد در ادامه راه مواردی همچون بدنسازی و آمادگی جسمانی را مدنظر داشته باشند.
دبیر با بیان اینکه تمامی برنامه های فدراسیون در سال 1401 و ابتدای سال 1402 به خوبی انجام شده است گفت: اعزام تیم های ملی به 66 رقابت برون مرزی کار ساده ای نیست، بالا رفتن هزینه های ما که اکثر آن ها دلاری است از جمله بلیط هواپیما، هتل و لایسنس واقعا کار را سخت کرد، اما فدراسیون کشتی تمامی برنامه های کادرهای فنی را حمایت و پشتیبانی کرد.
وی ادامه داد: اعتقاد داریم که برای پیشرفت و رشد باید به مسابقات بین المللی برویم و این به نفع ما است و اعزام 66 تیم به رقابت های برون مرزی واقعا در ورزش کشور بی سابقه است.
رئیس فدراسیون تصریح کرد: فدراسیون کشتی اسمش یک فدراسیون است اما به اندازه چند فدراسیون تیم دارد با احتساب تیم های نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان در دو رشته آزاد و فرنگی و آلیش مردان و زنان ما 12 تیم ملی داریم که باید برنامه های آن ها را به درستی پیش ببریم.
دبیر تصریح کرد: هر کدام از این تیم ها نیز می باید در رقابت های آسیایی، جهانی و بین المللی شرکت کنند که این موضوع حجم اعزام های ما را بالا می برد و یک اعزام تیم 10 نفره به همراه چند مربی برای ما نزدیک به 3 میلیارد تومان هزینه دارد.
وی اظهار داشت: به غیر از اعزام، برگزاری مسابقات داخلی و همچنین میزبانی اردوهای تدارکاتی را نیز باید انجام دهیم که با توجه به نیاز مبرم تیم های ملی دو خانه کشتی شهید صدرزاده و شهید هادی را مجهز کردیم و هم اکنون گنجایش خوابگاهی 350 کشتی گیر را داریم.
رئیس فدراسیون کشتی خاطرنشان کرد: هزینه انجام اردوها نیز با توجه به شرایط اقتصادی کشور، بسیار بالا است و ما برای اردوی یک تیم در روز هزینه کنیم، چراکه کشتی گیران نیاز به تغذیه مناسب از جمله پروتئین، میوه و مکمل دارند. روزهایی می شود که بالای 300 نفر را در اردو اسکان می دهیم و هزینه ها بسیار بالا است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال 1401 تا کنون در حدود 110 اردوی آماده سازی برگزار شده است، افزود: این آمار گفتنش راحت است اما انجامش بسیار زحمت و تلاش می خواد و برای اولین بار است که این تعداد اردو برگزار شده است. فقط تصور کنید که در هر اردو میزبان نزدیک به 45 نفر هستیم چه هزینه بالایی دارد. البته با رایزنی هایی که انجام شده سعی کردیم کمی از این هزینه ها را با میزبانی از تیم های خارجی جبران کنیم و قطعا اگر کمپ تیم های ملی کشتی بهترین کمپ تمرینی دنیا از نظر شرایط تمرینی، اسکان و تغذیه نبود، این مورد حاصل نمی شد.
دبیر در مورد اهمیت اجرای چرخه انتخابی تیم های ملی گفت: پس از نیم قرن، بالاخره کشتی صاحب یک قانون مدون برای مشخص شدن نفرات ملی پوش شد و کم کم اثرات مثبت آن را شاهد هستیم. برای ما اجرای عدالت بسیار مهم است و اینکار قطعا به کشتی گیران انگیزه کار کردن می دهد و نفع آن را تیم های ملی ما می برند.
وی در مورد انتخاب مربیان تیم های ملی کشتی گفت: ما مربیانی آوردیم که چندین مدال از جمله طلای جهان را در کارنامه داشتند و فرصت کافی را به آن ها دادیم اما نتایج بدست آمده نشان داد که مربیگری با قهرمانی در کشتی متفاوت است.
رئیس فدراسیون کشتی اظهار داشت: از تمامی کادر فنی تیم های ملی کشتی خود راضی هستم، نتایج مسابقات آسیایی قرقیزستان نشان داد که در انتخاب سرمربیان تیم ملی نیز اشتباه نکرده ایم و قطعا برای انتخاب های خود دلایل محکمی را داریم.
وی با اشاره به صفر رسیدن دوپینگ در کشتی، گفت: روزی که آمدیم لالوویچ رئیس اتحادیه جهانی گفت، ایران یکی از بیشترین کشورهایی است که ورزشکارانش دوپینگ می کنند اما امروز به لطف خدا تقریبا این معضل را صفر رسانده ایم چراکه در این موضوع هیچ تعارفی با کسی نداریم. خیلی هم محکم هستیم و هنوز هم سر حرفمان هستیم که هرکس دوپینگ کند، اولین نفر خودمان معرفی اش می کنیم.
دبیر در بخش دیگری از صحبت های خود به فعالیت های عمرانی فدراسیون اشاره کرد و گفت: شاید اگر 4 سال پیش به کسی می گفتیم که در سال 1402 کشتی دارای چنین امکاناتی خواهد شد، باور کردن برایش سخت بود اما ثابت کردیم که اگر بخواهیم و کار و تلاش کنیم و توکل به خدا داشته باشیم قطعا به نتیجه لازم خواهیم رسید و خدا را شکر امکانات کشتی ایران در تاریخ ورزش ایران بی نظیر است.
وی ادامه داد: کار عمرانی وظیفه ما نیست اما برای رشد کشتی و رسیدن به نتایج دلخواه در رقابت های المپیک و جهانی، مجبور به انجام این کارها بودیم و به نظرم هنوز هم کم است و کشتی بعنوان ورزشی که تاریخ چند هزار ساله دارد، یک برند محسوب می شود و جزئی از میراث فرهنگی و ملی ما ایرانیان است، باید بیشتر از این ها داشته باشد.
رئیس فدراسیون کشتی بیان داشت: آن هایی که می گویند که کار فدراسیون فقط ساخت و ساز شده انصاف را رعایت نمی کنند، در واقع یکی از کارهای فدراسیون ساخت و ساز بوده، ما در اعزام تیم ها رکورد زده ایم در بحث عملکرد مالی رکورد زده ایم، در کسب تعداد مدال رکورد زده ایم و حق نداریم خارج از برنامه کار کنیم. البته هنوز هم راضی نیستیم، جایگاه کشتی ما خیلی بالاتر از این است. ما با فاصله ورزش اول ایران هستیم و باید روز به روز رشد و پیشرفت تساعدی باشد. ما اجازه استراحت نداریم و باید پرتلاش باشیم.
دبیر تصریح کرد: از سال 1401 تاکنون ساخت و سازهایی در کمپ تیم های ملی انجام شد که ظرفیت خوابگاهی از 200 نفر به 300 نفر ارتقاء یافت، به فکر اوقات فراغت کشتی گیران نیز بوده ایم که کتابخانه با 4 هزار جلد راه اندازی شد، در کنار آن کشتی گیران می توانند انواع بازی های از جمله بازی های کامپیوتری و بازی های همچون بیلیارد، تنیس، فوتبال، والیبال، بسکتبال را انجام دهند، محیط کمپ تیم های ملی کشتی به گونه ای است که کشتی گیران به راحتی می توانند در آن حضور داشته باشند و هیچ مزاحمی ندارند، ضمن اینکه می توانند از استخر روباز و سرپوشیده کمپ تیم های ملی نیز استفاده کنند.
وی افزود: آروزیمان داشتن یک کتابخانه بود و راه اندازی این کتاخانه در کمپ تیم های ملی باعث می شود تا کشتی گیران ما روی به کتاب بیاورند و در آینده مدیران و افرادی موفق و با سواد باشند.
وی ادامه داد: برای رفاه حال کشتی گیران و پیشبرد اهداف فنی سالن بدنسازی مجهز شهید شکوری افتتاح شد که در آن تا 4 تیم ملی می توانند همزمان تمرین کنند، در کنار آن زمین چند منظوره فوتبال، والیبال، بسکتبال و هندبال با کفپوش مخصوص و ضربه گیر آماده بهره برداری است.
رئیس فدراسیون کشتی اظهار داشت: مراحل ساخت مرکز رسانه ای کشتی که شامل استودیو پخش زنده، سینما با ظرفیت 72 نفر و چند اتاق تدوین و کار برای فضای مجازی است در حال پایان رسیدن است.
دبیر بیان داشت: سالن همایش های شهید شاهرخ ضرغام نیز با استفاده از نظرات کارشناسان مطرح کشور و با استانداردهای جهانی در حال ساخت است که انشاء اله این سالن نیز بزودی و با ظرفیت 1300 نفر راه اندازی خواهد شد.
وی در مورد سایر کارهای عمرانی فدراسیون گفت: سالن شهدای هفتم تیر تهران آنگونه که ما می خواستیم نمی توانست پاسخگوی نیازهای کشتی کشور باشد، کار جهادی انجام شد و ظرف مدت 6 ماه این سالن به صورت کامل بازسازی و نوسازی شد، ضمن اینکه خوابگاه مجهز با ظرفیت پذیرش 450 نفر نیز در کنار این سالن احداث شد که جمع امکانات این سالن به ما اجازه می دهد تا تمامی رقابت های بین المللی و ملی خود را در آن برگزار کنیم. از همه مهمتر نیز با توجه هزینه های انجام شده، سالن شهدای هفتم تیر مادم العمر برای کشتی کشور شد.
دبیر افزود: البته بهره برداری از سایر اماکن فدراسیون شامل کمپ و ساختمان فدراسیون نیز در قالب قرارداد BOT و با تصویب هیئت دولت به مدت 25 سال رایگان شد و این می تواند میراث خوبی برای آینده گان باشد. این را هم باید بگویم که در ابتدای ورودمان 9 میلیارد تومان به سازمان تجهیز بدهکار بودیم که خدا را شکر تا 25 سال اماکن کشتی نیاز به دادن اجاره ندارد.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: از دیگر کارهای عمرانی تجهیز سالن توفیق جهانبخت به سیستم مستقل سرمایشی، گرمایشی و تهویه بود، در کنار آن با توجه به فرسوده بودن سیستم تأسیساتی پنج سالن و مشکلاتی که برای تمرین ملی پوشان به وجود آورده بود، فدراسیون کشتی در جهت منافع ملی دست به کار شد و تا الان تجهیزات لازم برای راه اندازی نسب شده و به امید خدا با اضافه شدن سایر تجهیزات نیز، ملی پوشان کشتی، والیبال، بسکتبال و وزنه برداری نیز می توانند بدون هیچ دغدغه ای به تمرینات خود بپردازند، البته که تمامی هزینه های این کار با فدراسیون کشتی بوده و سایر فدراسیون ها در این زمینه مشارکتی نداشته اند.
دبیر با اشاره به فعالیت های فرهنگی فدراسیون کشتی گفت: رک می گویم تا الان به هرچه رسیده ایم به برکت شهدا و لطف خدا بوده است. وقتی که اولین شهید گمنام را در محل کمپ تیم های ملی به خاک سپردیم برکات آن را دیدیم و در ادامه با نامگذاری خانه های کشتی به نام شهدای کشتی گیر و همچنین نصب تصاویر شهدا و شعائر اسلامی در محل اردوهای تیم های ملی فضای معنوی را ایجاد کرده که قطعا تأثیرات آن را بر روی کشتی گیران می بینید. امروز کشتی گیران ما جزء با اخلاق ترین و مودب ترین ورزشکاران ایرانی هستند که هم در زندگی و هم در قهرمانی موفق هستند.
وی تصریح کرد: کار کردن برای شهداء لیاقت می خواهد و اگر آن ها نمی خواستند هرگز ما نمی توانستیم این کارها را انجام دهیم. خدا را شکر اواخر سال گذشته میزبان دومین شهید گمنام دفاع مقدس در محل فدراسیون کشتی بودیم و با آمدن این شهید، برکت خاصی به فدراسیون کشتی آمد.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: انجام کار فرهنگی وظیفه شرعی و انسانی ما است و یکی از دغدغه های ما این است که کشتی همیشه با اخلاق عجین باشد و احترام به بزرگتر را یاد بگیرند. کشتی گیر اگر راه خود را پیدا کند و به خدا توکل کند، قطعا به جای 2 مدال 8 مدال خواهد گرفت و این به نفع کشتی کشور و ورزش ایران است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد چاپ کتاب سرگذشت شهدای کشتی گیر و قهرمانان گفت: با اینکه از نظر اداری انجام این کار وظیفه ما نیست اما نسبت به فرهنگ جامعه و کشتی مسئول هستیم و بودجه این کار از محل اعتبارات دولتی نیست. برایمان مهم است که تمامی 1500 شهید کشتی گیری که تا به امروز شناسایی کرده ایم را به مردم بشناسانیم و در این راستا تاکنون 9 کتاب سرگذشت شهداء را به چاپ رسانده ایم.
وی ادامه داد: به گروه نویسندگان گفته ایم که باید ادبیات کتاب ها ادبیات کشتی گیری باشد تا مردم هم علاقمند به خرید کتاب شوند و هم با آن انس بگیرند. به نظرم کتابی که هدیه داده می شود خوانده نمی شود اما اگر کسی برای آن پول بدهد، حتما آن را می خواهند. قهرمانان و پیشکسوتان کشتی نیز برایمان از اهمیت بالایی برخوردارند و کار نگارش کتاب آن ها نیز در دستور کار است.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: برای اولین بار در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حاضر بودیم و فکر می کنم اگر جوانان ما سرگذشت شهدای کشتی گیری که در عین قهرمانی و آرزوی کسب مدال طلای المپیک و جهان از نفس خود گذشتن و کار بسیار ارزشمندتر و مهم تر را انتخاب کردند و از خود به خدا رسیدند را بدانند، قطعا تأثیر لازم بر روی آن ها گذاشته خواهد شد.
رئیس فدراسیون کشتی در مورد عملکرد مالی فدراسیون کشتی اظهار داشت: خدا را شکر سال به سال عملکرد مالی فدراسیون رشد داشته به طوری که سال گذشته عملکرد مالی ما در حدود 244 میلیارد تومان بوده که تقریبا این عملکرد به اندازه بودجه 90 درصد از فدراسیون های ورزشی بوده است. البته بودجه دریافتی ما از وزارت ورزش در حدود یک ششم این عملکرد است و حدود 200 میلیارد تومان را از سایر منابع برای کشتی جذب کرده ایم که این عملکرد در کشتی ایران تاریخی است.
دبیر گفت: عملکرد مالی ما نسبت به سال قبل 85 درصد رشد داشته اما با توجه به گستردگی حجم کارها، تعداد بالای تیم های کشتی و همچنین شرایط اقتصادی باید تمام تلاش خود را بکنیم که سال آینده نیز همین روند را حفظ کنیم تا کارهای کشتی زمین نماند. روزی بود که ما به خیلی از شرکت ها و افراد از جمله اتحادیه جهانی بدهکار بودیم اما شکر خدا امروز تمام بدهی های فدراسیون تسویه شده و ما از اتحادیه جهانی نیز طلبکار هستیم.
دبیر گفت امسال 1000 مربی را بیمه تکمیلی کردیم و برای اولین بار در تاریخ کشتی این اقدام انجام شده و سال بعد تعداد بیمه شدگان ما به 1200 نفر می رسد.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: یکی دیگر از کارهای ماندگار در کشتی راه اندازی صندوق قرض الحسنه وام با ذخیره 4 میلیارد تومان است که کارمندان می توانند تا سقف 200 میلیون تومان وام بدون بهره بگیرند.
دبیر در ادامه گفت: اعتقاد داریم کشتی به 20 درصد ظرفیت های خود رسیده است اما کشتی پتانسیل بسیار بالایی دارد. خیلی ها می گویند خوب کار کردید، عالی کار کردید، ولی بدون تعارف من اصلا راضی نیستم همیشه به مربیان و کارمندان می گویم که خیلی عقب هستیم و باید روز به روز جلوتر برویم و این حق کشتی است که در تمامی رده های سنی و رشته های آزاد و فرنگی قهرمان جهان شود.
وی افزود: حق مردم ما 11 طلای المپیک در 80 سال نیست. ما باید در دو تا المپیک 3 تا المپیک 11 مدال طلا بگیریم، این باور من است و انجام شدنی است اما سختی دارد و مشکل است ولی می توانیم به این هدف برسیم. تا روزی که بعنوان یک سرباز در فدراسیون کشتی هستم از منافع کشتی کشور دفاع می کنم و با تمام وجودم در خدمت کشتی کشورم هستم. اگر امروز کشتی به اینجا رسیده همه جامعه کشتی با هم شامل از پیشکسوتان، مربیان،کشتی گیران، رئیس هیأتها، اصحاب رسانه و ... همه با هم در کنار هم به اینجا رسیدیم ولی باز میگویم اینجانب به عنوان کوچک همه جامعه کشتی راضی نیستم و کشتی خیلی ظرفیتش بالاتر از این حرف ها است و این قول را می دهم که در آینده اهداف بزرگی برای کشتی کشور پیش رو داریم.
دبیر در پایان با بیان اینکه اگر به دنبال پیشرفت کار کشتی هستیم چند مورد باید به خوبی انجام شود گفت: ما پر امید، پرتوان و طبق برنامه جلو می رویم و جامعه کشتی و دوست داران کشتی و مردم امیدوار باشند که خبرهای بهتری از کشتی بشنوند. به 4 سال پیش نگاه کنید، آیا امروز با آن روزها در هر حوزه ای قابل قیاس است. وظیفه خود می دانم اولا از تمامی مربیان زحمتکش استان ها قدردانی کنم. ما برای جلو بردن کار کشتی به کمک آن ها نیاز داریم و اینکه باید دانش خود را بالا ببرند، در کنار آن روسای هیئت های کشتی استان ها و شهرستان ها نیز باید فعال باشند و مسئولین نیز به کشتی بعنوان یک میراث ملی و یک برند رقابتی در جهان نگاه کنند و اعتبارات لازم را در اختیار ما قرار دهند، اگر این موارد به درستی انجام شود، قطعا در چند سال آینده کشتی حرف اول را در دنیا خواهد زد.
رئیس فدراسیون کشتی در پایان مجمع از سجادی وزیر ورزش و جوانان، فیروزی، فرهادیان و فرهادی زاد به جهت حمایت از کشتی کشور قدردانی کرد.
پربازدید ها
آخرین اخبار