ایرانِ قوی، ورزشِ قوی

      
۲۰/مرداد/۱۴۰۵
|
۲۲:۱۵
|
کد خبر: ۸۳۰۸۰
۲۳:۳۸
۱۴۰۲/۰۸/۱۵

طوفان زرد سپاهان مقابل آلمالیق در آزادی

طوفان زرد سپاهان مقابل آلمالیق در آزادی
در لیگ قهرمانان آسیا تیم فوتبال سپاهان اصفهان مقابل آلمالیق ازبکستان جشنواره‌ای از گل به راه انداخت و خود را در قامت یک مدعی دوباره به آسیا معرفی کرد.
کیهان ورزشی-
در دور برگشت لیگ قهرمانان آسیا تیم سپاهان از ساعت 21:30 در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم آلمالیق ازبکستان رفت که  مسابقه با نتیجه 9 بر صفر به سود تیم سپاهان به پایان رسید. این در حالی است که سپاهان دو گل دیگر هم زد که  VAR  آنها مردود شد.

با این برد سپاهان 7 امتیازی شد و به رده دوم جدول لیگ صعود کرد و پشت سر الاتحاد عربستانی 9 امتیازی ایستاد که سه امتیازش را با حکم کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا و بدون بازی مقابل سپاهان به دست آورده است. آلمالیق ازبکستان هم بدون امتیاز در قعر جدول قرار دارد.

سپاهان با این 9 گل برای مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا و حتی الاتحاد عربستان هم خط و نشان کشید و خود را در قامت یک مدعی به فوتبال آسیا معرفی کرد. 

داور: کیم جونگ هیوک (کره‌جنوبی)

کمک‌ها: پارک کیونیونگ، ژانگ ژونگ پیل (کره‌جنوبی) 

کارت زرد: کاسیموف (آلمالیق) 

کارت قرمز: حسن اف از آلمالیق

گل: فرشاد احمدزاده (7)، رضا اسدی (59)، محمدجواد حسین‌نژاد (60 و 4+90)، محمد قربانی (63)، رامین رضاییان (70)، عیسی آل‌کثیر(88 و 78 - پنالتی)، شهریار مغانلو (82) برای سپاهان

ترکیب تیم سپاهان ایران: پیام نیازمند، هادی محمدی، محمد کریمی( از دقیقه 70 برایان دابو) ، رامین رضائیان، فرشاد احمدزاده( از دقیقه 80 شهریار مغانلو) ، میلاد زکی‌پور( از دقیقه 70 آریا یوسفی) ، محمد دانشگر، محمد قربانی، محمدجواد حسین‌نژاد، احسان پهلوان و رضا اسدی( از دقیقه 70 عیسی آل کثیر) 

سرمربی: ژوزه مورایس

ترکیب تیم آلمالیق ازبکستان: ارگاشف، رحمانوف، کمیلوف، تورسانوف، کاسیموف، احمدعلی اف( از دقیقه 82 گرماتوف) ، کاسیموف، حسن اف، یوسینوف، گیوسوف( از دقیقه 73 دنیسوف) ، باکای( از دقیقه 73 امرزوکوف) 

سرمربی: کاسیموف 
ارسال نظر
captcha