عید سعید فطر را تبریک می‌گوییم

      
PDF نسخه کامل مجله
چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - April 02 2025
کد خبر: ۸۹۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۹

شمسایی: امیدواریم حضور کمک مربی خارجی نهایی شود

۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتسال، امروز اولین جلسه تمرین خود را در مرکز ملی فوتبال برگزار کردند.

کیهان ورزشی- 

 

تیم ملی فوتسال که برای شرکت در تورنمنت چهارجانبه تایلند عازم این کشور است، امروز با حضور وحید شمسایی سرمربی، ابوالفضل کریمیان مدیر تیم و کادر فنی جدید تمرینات خود را با ۲۰ بازیکن دعوت شده در مرکز ملی فوتبال آغاز کردند.

سرمربی تیم ملی فوتسال در ابتدای این تمرین ضمن تبریک عید نوروز و عید سعید فطر گفت: قبل از هر چیز لازم است قهرمانی تیم ملی فوتبال ساحلی را به مردم شریف ایران تبریک بگویم، اتفاق ارزشمندی بود که آقای علی نادری، کادر فنی و بازیکنان با حمایت فدراسیون فوتبال و دعای خیر مردم رقم زدند و عیدی خوبی به جامعه ورزش کشور دادند، ما فوتسالی‌ها از این پیروزی خوشحالیم و تلاش می‌کنیم امسال هم زمینه کسب افتخار برای ایران را فراهم بیاوریم.

وحید شمسایی افزود: از دو دوست و برادرم سیامک داداشی و اصغر قهرمانی که در چندسال گذشته با تمام وجود در خدمت تیم ملی بودند تشکر می‌کنم و امیدوارم با حضور محمود خوراکچی، محمد طاهری و کاظم صادقی که از چهره‌های ارزشمند فوتسال ایران هستند بتوانیم به روند رو به رشدمان ادامه بدهیم.

او با اشاره به ادامه همکاری شهاب سفال‌منش با تیم ملی فوتسال افزود: تاج و اصولی برای نهایی کردن حضور کمک مربی خارجی همه جوانب را بررسی می‌کنند و امیدواریم هر چه زودتر این اتفاق نهایی شود، برگزاری اردو در تعطیلات نوروز شرایط خاص خودش را دارد و در چند روز باقیمانده به سفر تلاش می‌کنیم با تمرینات صبح و عصر بدن‌ها شلاق بخورد و با آمادگی کامل اعزام شویم.

گفتنی است ایران با حضور در تورنمنت چهارجانبه تایلند با تیم‌های روسیه، کویت و تایلند دیدار خواهد کرد.

پربازدید ها