PDF نسخه کامل مجله
يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - May 04 2025
کد خبر: ۹۰۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹

برگزاری مراسم تشییع پیکر «بهمن صالح نیا» در انزلی

مراسم تشییع پیکر زنده یاد «بهمن صالح نیا» پیشکسوت ارزنده فوتبال ایران و گیلان با حضور وزیر ورزش و جوانان، شاگردان و مردم فوتبال دوست در انزلی برگزار شد.

کیهان ورزشی- 

 

صبح شنبه مراسم تشییع پیکر «بهمن صالح نیا» پیشکسوت ارزنده فوتبال ایران و گیلان با حضور وزیر ورزش و جوانان، رئیس فدراسیون فوتبال و شاگردان و مردم فوتبال دوست در ورزشگاه سیروس قایقران انزلی برگزار شد.

 

مرحوم صالح نیا از سال ۱۳۴۸ تا ۱۳۷۶ به مدت ۲۸ سال پیوسته هدایت ملوان را بر عهده داشت و در یک دوره نیز از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۳ سرمربی این تیم شد و در مجموع سه دهه هدایت ملوان را عهده دار بود.

او سال‌ها به عنوان بازیکن و سرمربی در ملوان فعالیت کرد و سابقه مربیگری تیم ملی فوتبال بزرگسالان، تیم ملی جوانان و تیم چوکا را در کارنامه‌اش داشت.

برخی از بازیکنان معروف تیم فوتبال ملوان بندرانزلی و گیلان همانند مرحوم سیروس قایقران، محمد احمدزاده، محمد حبیبی، فرهاد پورغلامی و سایر بازیکنان بنام ملوان زمان سرمربیگری صالح‌نیا به فوتبال کشور معرفی شدند.

 

پیکر مرحوم صالح‌نیا پس از اقامه نماز در قطعه نام‌آوران آرامستان بندرانزلی در خانه ابدی خود به خاک سپرده شد.

پربازدید ها