PDF نسخه کامل مجله
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - May 12 2025
کد خبر: ۹۰۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۶

ال‌کلاسیکو حیثیتی به کام بارسا؛ یک برد تا قهرمانی لالیگا

تیم فوتبال بارسلونا آخرین ال‌کلاسیکوی فصل ۲۵-۲۰۲۴ را از رئال مادرید برد.

کیهان ورزشی-

آخرین ال‌کلاسیکوی فصل ۲۵-۲۰۲۴ لالیگای اسپانیا در چارچوب رقابت‌های هفته سی‌وپنجم؛ از ساعت ۱۷:۴۵ امروز (یکشنبه) بین تیم‌های فوتبال بارسلونا و رئال‌مادرید در ورزشگاه المپیک مونتجوئیک برگزار شد و این بارسای میزبان بود که در دیداری پُرگل، جذاب و دیدنی با نتیجه ۴ بر ۳ به پیروزی رسید تا فاصله امتیازاتش با رئال در کورس قهرمانی به عدد ۷ برسد و بدین ترتیب بلوگرانا تنها یک برد برای رسمی کردن عنوان قهرمانی‌اش نیاز داشته باشد.

 

در این بازی ابتدا رئال‌مادرید بود که طوفانی آغاز کرد و با دو گل کیلیان امباپه (۵-پنالتی و ۱۴) پیش افتاد، اما از آنجا که بارسلونا در این فصل بار‌ها و بار‌ها کامبک زده است، این بار نیز ۴ گل پیاپی توسط اریک گارسیا (۱۹)، لامین یامال (۳۲) و رافینیا (۳۴ و ۴۵) به ثمر رساند تا نیمه نخست دیوانه‌وار این بازی با ۶ گل رد و بدل شده به پایان برسد.

 

در نیمه دوم؛ رئال مادرید فقط توانست یکی از گل‌های خورده را جبران کند و امباپه با گلزنی در دقیقه ۷۰ هت‌تریکی بی‌ثمر در این بازی داشته باشد.

 

بدین ترتیب؛ بارسلونا در دیداری که حواشی، اشتباهات داوری و صحنه‌های پرحرف و حدیث بسیاری داشت به پیروزی رسید تا رکورد پیروزی در هر ۴ ال‌کلاسیکوی فصل به نام هانسی و فلیک و شاگردانش ثبت شود. بلوگرانا با این پیروزی ۸۲ امتیازی شد و با ۷ امتیاز اختلاف نسبت به رئال ۷۵ امتیازی تنها یک برد از ۳ بازی باقیمانده برای ثبت رسمی عنوان قهرمانی‌اش نیاز دارد.

 

در دیگر بازی برگزار شده؛ لگانس ۳ بر ۲ اسپانیول را شکست داد.

 

امشب دو بازی دیگر به شرح زیر برگزار می‌شود:

 

اتلتیک بیلبائو - آلاوس؛ ساعت ۲۰

بتیس - اوساسونا؛ ساعت ۲۲:۳۰

پربازدید ها
آخرین اخبار