پایان فصل برای رئال مادرید با وداع باشکوه کارلتو و مودریچ

کیهان ورزشی-
هفته پایانی لالیگای اسپانیا با برگزاری یک دیدار ادامه یافت که در آن رئال مادرید در خانه به دیدار رئال سوسیداد رفت و با دو گل به برتری رسید.
کیلیانام باپه در دقیقه ۳۸ ریباند ضربه پنالتی را به گل تبدیل کرد تا به رکورد ۳۰ گل زده برای رئال مادرید برسد و در ادامه در نیمه دوم گل دوم خود و تیمش را نیز وارد دروازه سوسیداد کرد.ام باپه حالا بخت نخست کفش طلای اروپا نیز است و تنها در یک صورت ممکن است این افتخار را از دست دهد و آن اینکه محمد صلاح در هفته پایانی چهار گل بزند.
این دیدار همچنین بازی خداحافظی لوکا مودریچ هافبک پرافتخار کروات بود ته بعد از ۱۳ سال بازی در رئال مادرید از این تیم خداحافظی کرد.
او طی سالها حضور در رئال مادرید به افتخارات زیادی از جمله شش قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رسید.
رئال مادرید که فصل را در رده دوم به پایان برد حالا به استقبال سرمربی جدید یعتی ژابی آلونسو خواهد رفت تا دوران پسا آنچلوتی را شروع کند.





