17/خرداد/1404
|
01:11
|
کد خبر: ۹۰۴۱۹
۱۲:۲۰
۱۴۰۴/۰۳/۱۶

قلعه‌نویی: داور عربستانی اذیت‌مان کرد

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان بعد از شکست تیمش مقابل قطر از تصمیمات داور عربستانی این بازی انتقاد کرد.

کیهان ورزشی-

امیر قلعه‌نویی پس از شکست یک بر صفر تیم ملی فوتبال ایران برابر قطر در مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ اظهار داشت: این پیروزی را به تیم ملی قطر تبریک می‌گویم. بازی بسیار خوبی بود و هر دو تیم یک بازی تاکتیکی را به نمایش گذاشتند. ما بازی را خوب شروع کردیم و کنترل مسابقه را در اختیار داشتیم. در این بین دو سه اشکال وجود داشت، یکی اینکه باید داور را از شرق آسیا انتخاب می‌کردند. تعجب این بود که داوری را گذاشتند که تیم ما را عصبانی کرد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: داور خطا‌هایی که می‌گرفت و کارت می‌داد، همان خطا‌ها را برای قطری‌ها نمی‌گرفت یا به راحتی از آن می‌گذشت. داور اعتمادبه‌نفس ما را تا حدودی از بین برد. در نیمه دوم، با تغییراتی که دادیم تقریباً کنترل بازی را در اختیار گرفتیم و موقعیتی به حریف ندادیم. یکی دو موقعیت بازیکنان ما خصوصاً مهدی طارمی به دست آوردند که استفاده نکردیم. 

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ادامه داد: ایراد دیگری داشتیم که مجبور شدیم با توجه به تعطیلی لیگ سه گروه بازیکن دعوت کنیم. تقریباً بازیکنان ما ۲۰ روز از شرایط مسابقه دور بودند. شاید لیگ قطری‌ها زودتر تمام شده بود، ولی کل بازیکنان‌شان را در اختیار داشتند. بازیکنان ما خیلی تلاش کردند و در نیمه دوم موقعیتی به حریف ندادند. چیزی که ما را از اذیت کرد سوت‌های داور عربستانی بود و آرامش تیم‌مان را گرفت. از گروه داوری تشکر می‌کنم، ولی بهتر بود داوری از شرق آسیا انتخاب می‌کردند.

قلعه‌نویی با اشاره به تعداد مصدومان تیمش تصریح کرد: بازیکنان اصلی ما در این اردو نبودند، ولی بازیکنان جوان ما را به آینده امیدوار کردند. اخراج بازیکن ما افکار تاکتیکی‌مان را به‌هم ریخت، ولی جوان‌های ما تا زمانی که در زمین بودند خوب بازی کردند. جوان اشتباه می‌کند، مثل گلی که خوردیم. در آن صحنه وینگر چپ ما باید بالا بود که نبود و گل خوردیم. بابت استفاده از جوان‌ها هزینه دادیم، اما در مجموع تا زمانی که در زمین بودند، خوب بازی کردند.

وی بار دیگر از داور عربستانی بازی با قطر انتقاد کرد و گفت: وقتی داور برای صحنه‌ای که از VAR استفاده می‌کند یا باید به بازیکن خاطی کارت قرمز بدهد یا بگوید هیچ اتفاقی نیفتاده است. این موضوع را باید کارشناسان نظر بدهند. صحنه‌ای که به VAR رفت، داور باید بازیکن قطر را اخراج می‌کرد و کارت زرد نداشت.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان همچنین یادآور شد: تیم ما برای بازی با قطر گروه به گروه جمع شد، ولی بازیکنان همه وجودشان را گذاشتند. وقتی تیم ۱۰ نفره می‌شود شرایط ذهنی بازیکنان به‌هم می‌ریزد. مهم این بود که در نیمه دوم خوب کار کردیم و کم‌کارترین بازیکن ما علیرضا بیرانوند بود. گلی که خوردیم نباید می‌خوردیم، گلی که ساده و بچگانه بود. میزان دوندگی بازیکنان فردا مشخص می‌شود که چقدر تلاش کرده‌اند. به تیم قطر تبریک می‌گویم، ولی‌ای کاش داور از شرق آسیا انتخاب می‌شد تا یکسری ملاحظات نداشت!

ارسال نظر