شهادت جمعی از مقامات نظامی و سیاسی کشور، دانشمندان و همچنین تعدادی از هموطنان عزیزمان توسط رژیم جنایتکار صهیونیستی را تسلیت می‌گوییم

      
28/خرداد/1404
|
12:57
|
کد خبر: ۹۰۵۳۸
۰۹:۴۹
۱۴۰۴/۰۳/۲۸

اینتر در نبود طارمی متوقف شد / درخشش راموس به سبک رونالدو

اینتر جام جهانی باشگاه‌ها را با تساوی یک - یک برابر نماینده مکزیک آغاز کرد.

کیهان ورزشی-

 اینتر جام جهانی باشگاه‌ها را با تساوی آغاز کرد.

 

نماینده ایتالیا در دیدار نخست خود در این رقابت‌ها به مصاف مونتری مکزیک رفت و به نتیجه‌ای بهتر از تساوی یک - یک دست پیدا نکرد.

 

ستاره این بازی سرخیو راموس بود. راموس نه‌تنها تک گل مونتری را در این بازی به ثمر رساند بلکه بار‌ها بازیکنان اینتر را ناکام گذاشت و به‌تنهایی ایستادگی کرد.

 

راموس در دقیقه ۲۴ دروازه اینتر را باز کرد و به سبک کریستیانو رونالدو خوشحالی کرد. در دقیقه ۴۲ اینتر گل تساوی را توسط لائوتارو مارتینس به ثمر رساند.

 

مهدی طارمی ستاره ایرانی اینتر نتوانست تیمش را در این بازی همراهی کند. او به خاطر تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران نتوانست راهی آمریکا شود و این رقابت‌ها را از دست داد.

 

در این گروه ریورپلاته با سه امتیاز در صدر جدول رده‌بندی قرار دارد.

ارسال نظر