06/تير/1404
|
18:02
|
کد خبر: ۹۰۵۴۸
۰۹:۵۴
۱۴۰۴/۰۳/۲۹

اینزاگی : عملکرد فوق‌العاده‌ای مقابل رئال داشتیم

سرمربی ایتالیایی الهلال از تساوی تیمش مقابل رئال مادرید  ابراز خوشحالی و رضایت کرد.

کیهان ورزشی-

الهلال در نخستین دیدارش در جام جهانی باشگاه‌ها توانست رئال مادرید را متوقف کند.

 

سیمونه اینزاگی در کنفرانس مطبوعاتی پس از مسابقه گفت: بازی خوبی از تیم دیدیم و با سازماندهی بالا بازی کردیم و عملکرد فوق‌العاده‌ای مقابل رئال مادرید نشان دادیم. از عملکرد تیم راضی هستم و از بازیکنان بیش از این چیزی نخواستم از حالا مشتاقانه منتظر بازی‌های آینده‌ام.

 

او در بخش بعدی صحبت‌هایش افزود:  مالکیت توپ خوبی و فرصت‌های زیادی داشتیم. البته رئال مادرید نیز در نیمه دوم فرصت‌هایی ایجاد کرد که ما توانستیم آنها را کنترل کنیم.

 

او درباره عملکرد بازیکنان گفت: من به عملکرد سالم الدوساری، حسن تمبکتی و ناصر الدوساری افتخار می‌کنم. این سه نفر فقط سه روز پیش می‌دانستند که در این بازی شرکت خواهند کرد و هیجان‌زده بودند. بازیکنان عرب کیفیت بالایی دارند و امروز این را ثابت کردند.

 

مربی ایتالیایی همچنین به مصدومیت میتروویچ پرداخت و گفت: او دچار مصدومیت جزئی شد و ما وضعیت او را ارزیابی خواهیم کرد.

 

سرمربی سابق اینتر در پایان در مورد عملکرد یاسین بونو، دروازه‌بان مراکشی تیمش که در دقایق پایانی پنالتی والورده را دفع کرد، گفت: من از قبل قابلیت‌های او را می‌دانستم و از عملکردش تعجب نکردم. او دروازه‌بانی است که به ما امنیت می‌دهد و به ما اجازه می‌دهد راحت‌تر بازی کنیم و من از همکاری با او بسیار خوشحالم.

 

 

ارسال نظر