28/تير/1404
|
17:31
|
کد خبر: ۹۰۸۴۶
۱۲:۲۱
۱۴۰۴/۰۴/۲۸

انتقاد وزیر ورزش از علیرضا فغانی

وزیر ورزش و جوانان هم از رفتار علیرضا فغانی هنگام گرفتن مدال‌ها در فینال جام جهانی باشگاه‌های ۲۰۲۵ انتقاد کرد.

کیهان ورزشی-
حواشی برخورد علیرضا فغانی با دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در لحظه اهدای مدال فینال جام باشگاه‌های جهان ۲۰۲۵، همچنان ادامه دارد.
احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در رابطه با حاشیه‌ها و نوع برخورد علیرضا فغانی داور ایرانی فینال جام جهانی باشگاه‌های جهان با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به مهر گفت: با توجه به جنگ ۱۲ روزه و شهادت ۱۱۰۰ نفر از هموطنان‌مان، انتظار می‌رفت که بالاخره آقای فغانی به یک شکلی یک حسی را به عنوان یک ایرانی [در این خصوص]از خودش بروز می‌داد. 
 وی افزود: به نظرم اینکه او مدالی گرفته، خیلی مهم نیست ولی اینکه پستی در صفحه مجازی منتشر کرد و آن عکس را گذاشت و با افتخار از آن یاد کرد، بحثی است که خیلی‌ها را به خشم آورد.
وزیر ورزش و جوانان اظهار کرد: به هر حال آقای فغانی از بچه‌های ما بوده است، زحمت کشیده است و همیشه در کشور مورد تقدیر واقع شده و هم اکنون تابعیت کشور دیگری را پذیرفته است، ولی همچنان ایشان یک ایرانی است که بالاخره در میادین مختلف داوری، زحمات زیادی کشیده و کشور هم برای او سرمایه گذاری کرده است.

ارسال نظر