13/مهر/1404
|
14:10
|
کد خبر: ۹۱۵۸۹
۱۰:۰۱
۱۴۰۴/۰۷/۱۳

مراسم پرشکوه برای حمایت از فلسطین در لالیگا / تماشاگران بیلبائو، ایستاده مردم غزه را تشویق کردند

یک ورزشگاه پر از تماشاگر در قلب اروپا برای اولین بار به صورت رسمی با تایید باشگاه ایستاده فلسطین را تشویق کرد.

کیهان ورزشی- 
باشگاه اتلتیک بیلبائو شب گذشته قبل از بازی با مایورکا در رقابت‌های لالیگا مراسم پرشکوهی در حمایت از فلسطین برگزار کرد تا کل ورزشگاه سن مامس ایستاده مردم غزه را تشویق کنند.
اتلتیک بیلبائو به اولین باشگاه اروپایی تبدیل شد که به صورت رسمی در حمایت از فلسطین مراسم برگزار کرد.
پیش از این هم تماشاگران بیلبائو در حمایت از فلسطین پیشگام بودند و در بسیاری از بازی‌ها با آوردن پرچم فلسطین همبستگی خود را با مردم غزه اعلام کردند.
باشگاه لالیگایی میزبان گروهی از پناهندگان فلسطین در ورزشگاه سن مامس بود که با تشویق بی‌امان تماشاگران همراه شد.
لیلا حامد، خبرنگار نشریه مارکا می‌گوید که ورزشگاه سن مامس با پرچم‌های فلسطین روشن شد.
این خبرنگار حامی مردم فلسطین عنوان می‌کند که باشگاه اتلتیک بیلبائو کاری را در همبستگی با فلسطین انجام داد که مدت‌ها همه منتظر اقدام یک باشگاه فوتبال اروپایی بودند و امیدوار است تا این «آغاز بزرگ در حمایت رسمی باشگاه‌ها از مردم غزه باشد».

ارسال نظر