14/آذر/1404
|
18:58
|
کد خبر: ۹۲۱۱۸
۱۷:۲۸
۱۴۰۴/۰۹/۱۴

پرسپولیس و استقلال گل زدن بلد نبودند؛ دربی سرد و کم حادثه برنده نداشت

دیدار صدوششم پرسپولیس و استقلال با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.
پرسپولیس و استقلال گل زدن بلد نبودند؛ دربی سرد و کم حادثه برنده نداشت

 کیهان ورزشی-

پرسپولیس (0) صفر – استقلال تهران (0) صفر

داوری خوب وحید کاظمی با کمک علی احمدی و بهمن عبداللهی

داور VAR: میثم حیدری

اخطار: رفیعی از پرسپولیس و حردانی از استقلال

زمین: هموار

هوا: سرد

تماشاگر: حدود 10 هزار نفر

ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک – جمعه 14 آذر1404 – ساعت: 15:30

پرسپولیس: پیام نیازمند(3)، سرژ اوریه(3)، محمد حسین کنعانی‌زادگان(3)، مرتضی پورعلی‌گنجی(3)، میلاد محمدی(3)، میلاد سرلک(3)، سروش رفیعی(3)، اوستون اورونوف(3)، محمد عمری(2)(تیوی بیفوما)(3)، امید عالیشاه(کاپیتان-3)(66- فرشاد احمدزاده)(2) و علی علیپور(3)

سرمربی: اوسمار ویرا

استقلال: آنتونیو آدان(3)، صالح حردانی(کاپیتان-3)، رستم آشورماتوف(3)، سامان فلاح(3)، حسین گودرزی(3)، امیرمحمد رزاقی‌نیا(3)، دیدیه اندونگ(3)، یاسر آسانی(3)، منیر الحدادی(2)(69- اسماعیل قلی‌زاده)(2)، علیرضا کوشکی(3) و سعید سحرخیزان(3)

سرمربی: ریکاردو ساپینتو

 

نگاه کلی: پرسپولیس و استقلال همانطور که انتظار می رفت بازی را با کمی احتیاط آغاز کردند و این احتیاط در 15 دقیقه نخست نزد آبی ها بیشتر دیده می شد. وضعیت بد زمین چمن نیز بر روند بازی تاثیر داشت و بازیکنان تکنیکی دو تیم بخصوص در استقلال با مشکل روبرو بودند. استقلال در این نیمه بیشتر به دنبال نفوذ از جناح چپ بود؛ جائیکه که کوشکی حضور داشت و از سوی دیگر آسانی از راست نیز نفوذهایی داشت. استقلال در این بازی منیر الحدادی را داشت اما او به سبب مصدومیت ، فروغ گذشته را نداشت. در تیم مقابل اما یک اورونوف آماده با دوندگی ها و نفوذهای خود خطراتی را ایجاد کرد. در پرسپولیس نگاهها به این بازیکن ازبکستانی بود.

در نیمه اول بازیکنان دو تیم از خشونت بی جا پرهیز کردند و بازیکنی اخطار نگرفت که این اتفاق برای دربی که معمولا پربرخورد و پر اخطار بوده، جالب توجه بود.

در 45 دقیقه نخست، یکی دو بار پرسپولیس و یکی دو بار نیز استقلال خطراتی را روی دروازه ها آفریدند اما آن خطرات به شکلی نبود که منجر به گل شود.

درنیمه دوم استقلالی متفاوت و هجومی وارد میدان شد و یکی دو بار خطراتی جدی روی دروازه پرسپولیس ایجاد کرد اما ره به جایی نبرد و قفل دروازه پرسپولیس باز نشد. پرسپولیس در 20 دقیقه انتهایی با اضافه شدن بیفوما کمی جلو کشید اما شکل بازی دو تیم نشان می داد که تا صبح هم گل بزن نبودند.

در پایان این دربی بی روح و کم حادثه که در واقع نمایش ضعیف تیم های گرانقیمت ایران بود بدون گل به پایان رسید.

 

حادثه ویژه: دقیقه 51 سعید سحرخیزان بعد از زدن توی سر توپ و کنار زدن پورعلی گنجی بهترین فرصت را برای گلزنی داشت اما پیام نیازمند در آخرین لحظه مانع گلزنی وی شد.

برترین بازیکن میدان: پیام نیازمند از پرسپولیس

 

ارسال نظر