11/دی/1404
|
23:17
|
کد خبر: ۹۲۳۷۴
۲۰:۰۰
۱۴۰۴/۱۰/۱۱

تیم امید با برد به استقبال جام ملت‌ها رفت

تیم فوتبال امید ایران آخرین بازی خود را پیش از جام ملت‌های آسیا با برتری مقابل چین پشت سر گذاشت.
تیم امید با برد به استقبال جام ملت‌ها رفت

کیهان ورزشی-

تیم فوتبال امید ایران که از ۷ دی اردوی آماده‌سازی خود را پیش از جام ملت‌های ۲۰۲۶ عربستان در دبی امارات آغاز کرده است، از ساعت ۱۶:۳۰ امروز (پنجشنبه) به‌وقت محلی (۱۶ به‌وقت تهران) در یک بازی دوستانه به مصاف تیم زیر ۲۳ سال چین رفت.

این مسابقه در نهایت با برتری یک بر صفر شاگردان امیدرضا روانخواه تمام شد تا ملی‌پوشان امید کشورمان با روحیه‌ای خوب به استقبال جام ملت‌ها بروند.تک گل ایران را مدافع حریف در دقیقه ۶۰ به ثمر رساند. 

کادر فنی در جریان بازی از تمام ۲۱ بازیکن حاضر در اردو استفاده کرد.

مهدی مهدوی‌کیا(کاپیتان اسبق تیم ملی و سرمربی فعلی باشگاه الجزیره الحمرا امارات) حسین عبدی(سرمربی تیم ملی جوانان) مهدی رحمتی (دروازه‌بان اسبق تیم ملی و سرمربی فعلی خیبر خرم‌آباد) محمود کلهر (پیشکسوت فوتبال ایران) و دانیال مرادی (رئیس دپارتمان داوری فدراسیون) با حضور در ورزشگاه الجزیره الحمدلله بازی را از نزدیک تماشا کردند.

تیم امید ۱۳ دی پس از پایان اردوی امارات، برای حضور در مسابقات گروه C جام ملت‌ها با حضور ایران، کره جنوبی، ازبکستان و لبنان عازم ریاض عربستان می‌شود.

چین نیز باید در گروه D به مصاف عراق، استرالیا و تایلند برود.

برچسب ها:
ارسال نظر