24/بهمن/1404
|
13:18
|
کد خبر: ۹۲۷۶۱
۰۹:۳۹
۱۴۰۴/۱۱/۲۴

شکست باورنکردنی بارسلونا/ فلیک: شب سختی بود

بارسلونا برابر اتلتیکو مادرید شکستی سنگین را متحمل شد..
شکست باورنکردنی بارسلونا/ فلیک: شب سختی بود

 

کیهان ورزشی-

 تیم‌های بارسلونا و اتلتیکو مادرید در بازی رفت نیمه نهایی کوپا دل ری به مصاف یکدیگر رفتند که شاگردان دیه‌گو سیمئونه با نتیجه پرگل چهار بر صفر از سد بلوگرانا گذشتند.

در این دیدار ابتدا اریک گارسیا با گل به خودی دروازه بارسلونا را باز کرد و سپس آنتوان گریزمان، آدمولا لوکمن و خولین آلوارز این شکست را سنگین‌تر کردند. بارسلونا با اخراج اریک گارسیا در دقیقه ۸۵ ادامه بازی را ۱۰ نفره دنبال کرد.

هانسی فلیک، سرمربی بارسا پس از شکست سنگین مقابل اتلتیکومادرید گفت: ما خوب بازی نکردیم، اما باید به بازی برگشت فکر کنیم. بازی بسیار سختی خواهد بود، اما ما مبارزه خواهیم کرد.

او ادامه داد: من می‌پرسم چرا گل ما آفساید گرفته شده است. نمی‌دانم آنها چه تصمیمی گرفتند، اما باید آن را بپذیریم، هرچند با این تصمیم موافق نیستم.

فلیک در پایان گفت: شب سختی بود، اما بازی دیگری پیش رو داریم و می‌خواهیم آن را ببریم.

ارسال نظر