24/بهمن/1404
|
20:50
|
کد خبر: ۹۲۷۶۳
۱۷:۱۴
۱۴۰۴/۱۱/۲۴

شمس آذر و آلومینیوم گل‌زن نبودند!

دیدار تیم‌های فوتبال شمس آذر قزوین و آلومینیوم اراک در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر برنده نداشت.
شمس آذر و آلومینیوم گل‌زن نبودند!

کیهان ورزشی-

تیم‌های شمس آذر قزوین و آلومینیوم اراک در آغاز هفته بیست‌ویکم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت ۱۵ امروز (جمعه) در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین به مصاف هم رفتند که دو تیم در پایان به تساوی بدون گل رضایت دادند.

در لیگ برتر فوتبال ایران که بیشتر هفته‌ها کم گل دنبال می‌شود، شایع‌ترین نتیجه تساوی آنهم نتیجه تساوی بدون گل است.

با توجه به اینکه هر دو تیم در جدول رده‌بندی همسایه بودند، این بازی به نوعی شش امتیازی محسوب می‌شد، اما توپی از خط دروازه‌ها رد نشد. آلومینیوم در دقیقه ۱۹ یک بار دروازه شمس آذر را باز کرد، ولی این گل به دلیل آفساید رد شد.

شاگردان وحید رضایی با این تساوی ۲۲ امتیازی شدند و در رده دوازدهم جدول رده‌بندی قرار گرفتند. شاگردان مجتبی حسینی نیز با ۲۱ امتیاز جایگاه چهاردهم را به خود اختصاص دادند.

میثم عباسپور قضاوت بازی را برعهده داشت و امیرمحمد محکم‌کار و مهدی ممی‌زاده از شمس آذر را با کارت زرد جریمه کرد.

در دیگر بازی امروز، تیم‌های استقلال خوزستان و فجرسپاسی شیراز از ساعت ۱۶ به مصاف هم رفتند.

ارسال نظر