ایرانِ قوی، ورزشِ قوی

      
30/خرداد/1405
|
21:23
|
کد خبر: ۹۳۰۶۶
۰۶:۱۵
۱۴۰۵/۰۱/۰۱

تغییرات تازه در تیم ملی؛ از حذف آزمون تا دعوت از مهاجم دوتابعیتی تیم بلژیکی

لیست تیم ملی فوتبال برای بازی‌های دوستانه فروردین ماه سال ۱۴۰۵ نشان از عبور سرمربی از چند بازیکن مغضوب دارد.

تغییرات تازه در تیم ملی؛ از حذف آزمون تا دعوت از مهاجم دوتابعیتی تیم بلژیکی

کیهان ورزشی-

 لیست تیم ملی فوتبال ایران برای بازی‌های دوستانه فروردین مقابل نیجریه و کاستاریکا به میزبانی شهر آنتالیای ترکیه در حالی با حضور ۳۴ بازیکن همراه است که امیر قلعه نویی در کمترین فاصله ممکن تا شروع بازی‌های تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۶ باز هم لیست را تغییر داد.

 

سرمربی تیم ملی ایران احسان محروقی گلزن جوان فولاد را هم به تیم ملی در حالی دعوت کرد که سردار آزمون به نظر می‌رسد به دلایل انضباطی در لیست نیست. 

سردار آزمون، بنا بر حواشی پیش آمده، از جمع دعوت‌شدگان کنار رفت. 

 آزمون البته در فیفا دی‌های قبلی حضور نداشت، اما علت حذف او مصدومیت در بازی مقابل روسیه بود. 

غیبت‌های قبلی او هم دلیلی جز مصدومیت نداشت؛ با این حال او حالا در شرایطی قرار گرفته که طبق خبر‌ها بعید است حتی در جام جهانی حضور پیدا کند.

عدم دعوت از سردار در شرایطی رخ داده که دنیس اکرت، مهاجم ۲۶ ساله آلمانی تیم سن‌ژیلواز بلژیک در لیست نهایی تیم ملی برای فیفا دی پیش رو قرار گرفته است.

دنیس اکرت بازیکن دوتابعیتی تیم ملی ایران که پدرش ۳ ماه پیش برای تست DNA به ایران امده بود و نتیجه آزمایش خونی او مشخص شد به این اردو دعوت شده و پس از اخذ مجوز‌های لازم از فیفا شرایط بازی با پیراهن تیم ملی ایران را بصورت رسمی بدست خواهد آورد.

 

تیم ملی فوتبال ایران روز شنبه برای انجام این دو دیدار راهی ترکیه می‌شود. تیم ایران در روز‌های هفتم و یازدهم فروردین به ترتیب به مصاف تیم‌های نیجریه و کاستاریکا می‌رود.

برچسب ها:
ارسال نظر