حذف الهلال عربستان از لیگ نخبگان آسیا

کیهان ورزشی-
در دومین بازی مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا در منطقه غرب از ساعت ۲۱:۳۰ شب گذشته، تیمهلی الهلال عربستان و السد قطر در ورزشگاه پرنس عبدالله فیصل جده مقابل هم قرار گرفتند.
این بازی در پایان ۹۰ دقیقه با گلهایی که سرگئی میلینکوویچ ساویچ(۲۹) سالم الدوساری(۵۵) و مارکوس لئوناردو(۶۷) برای الهلال و کلودینیو(۳۶) رافا موخیکا(۵۸) و روبرتو فیرمینو(۵۸) به ثمر رساندند ۳ بر ۳ تمام شد و این نتیجه تا پایان ۱۲۰ دقیقه هم ادامه یافت.
در ضربات پنالتی شاگردان روبرتو مانچینی بهتر از پرافتخارترین تیم آسیا عمل کرده و چهار بر ۲ برنده شدند.
کلودینیو، آگوستین سوریا، رافا موخیکا و اکرم عفیف ضربات پنالتی خود را برای السد گل کرده و روبرتو فیرمینو ضربهاش را از دست داد.
در سوی مقابل پنالتی روبن نوس و مارکوس لئوناردو گل شده و کریم بنزما و سایمون بواربه نیز موفق به گلزنی نشدند.
در نخستین بازی مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا در منطقه غرب از ساعت ۱۸:۳۰ امروز تیمهای الاهلی عربستان و الدحیل قطر در ورزشگاه المینا شهرک ورزشی کینگ عبدالله جده به مصاف هم رفتند.
این بازی در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی بدون گل به اتمام رسید. در دقیقه ۷+۱۰۵ پس از اعلام پنالتی به سود قهرمان اولین دوره لیگ نخبگان، ایوان تونی پشت توپ قرار گرفت که صلاح زکریا، دروازهبان تیم قطری این ضربه را مهار کرد.
درحالیکه تنها ۳ دقیقه به اتمام این بازی در ۱۲۰ دقیقه باقی مانده بود، ریاض محرز، ستاره الجزایری الاهلی ضربه ایستگاهی این تیم را به شکلی زیبا وارد دروازه حریف قطری کرد تا شاگردان ماتیاس یایسله در نهایت به برتری یک بر صفر برسند.