ایرانِ قوی، ورزشِ قوی

      
30/خرداد/1405
|
19:48
|
کد خبر: ۹۳۳۸۷
۰۶:۳۱
۱۴۰۵/۰۱/۲۷

تاج: قلعه‌نویی بعد از جام جهانی هم سرمربی تیم ملی می ماند

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: قلعه‌نویی کارش را به بهترین شکل ممکن در تیم ملی انجام می‌دهد و هیچ مشکلی برای ماندنش در تیم ملی بعد از جام جهانی وجود ندارد.
تاج: قلعه‌نویی بعد از جام جهانی هم سرمربی تیم ملی می ماند

کیهان ورزشی-

 مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال امروز (چهارشنبه) در گفت‌وگویی کوتاه اظهار کرد، من به همراه امیر قلعه‌نویی با وزیر ورزش و جوانان جلسه‌ای داشتیم و در این نشست سرمربی تیم ملی فوتبال اعلام کرد، برای حضور در جام جهانی تابع تصمیمات فدراسیون و رضایت دولت است.

وی درباره اینکه قلعه‌نویی گفته است بعد از جام جهانی تیم ملی فوتبال را تقدیم مربی بعدی می‌کنم، گفت: وی تعارف می‌کند! ما از وی به عنوان سرمربی تیم ملی رضایت کامل داریم.

 

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: او کارش را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهد و هیچ مشکلی برای ماندن ایشان در تیم ملی بعد از جام جهانی وجود ندارد و باز تاکید می‌کنم خیلی از او راضی هستیم.

 

تاج گفت:با توجه به شرایط کشور خیلی هم خوب تیم ملی را اداره می‌کند.

 

ارسال نظر