ایرانِ قوی، ورزشِ قوی

      
30/خرداد/1405
|
18:25
|
کد خبر: ۹۳۶۸۲
۲۰:۱۲
۱۴۰۵/۰۲/۱۹

AFC با درخواست فدراسیون فوتبال مخالفت کرد

کنفدراسیون فوتبال آسیا در آخرین پاسخ خود، مهلت معرفی ۳ نماینده ایران در رقابت‌های باشگاهی قاره کهن را تغییر نداده است‌.
AFC با درخواست فدراسیون فوتبال مخالفت کرد

کیهان ورزشی-

بحث انتخاب نمایندگان فوتبال ایران در آسیا همچنان به طور قطعی تعیین‌ تکلیف نشده اما احتمال معرفی ۳ باشگاه بعد از جام جهانی و برگزاری ادامه لیگ برتر کم‌رنگ‌تر از همیشه به نظر می‌رسد.

 

آخرین اطلاعات رسیده نشان می‌دهد که AFC هفته گذشته به فدراسیون فوتبال ایران اطلاع داده که تا پایان ماه مه یعنی همان تاریخ از پیش تعیین شده(۱۰ خرداد) فرصت دارد تا ۳ نماینده خود در رقابت‌های باشگاهی فصل آینده آسیا را معرفی کند.

با توجه به این موضوع و از آنجایی که بحث ادامه برگزاری لیگ برتر بعد از جام جهانی با چالش‌های فراوانی مواجه است، همان‌طور که پیش‌تر هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال اعلام کرده بود، به احتمال زیاد استقلال، تراکتور و سپاهان به عنوان ۳ نماینده ایران در قاره کهن معرفی خواهند شد.

ارسال نظر