ایرانِ قوی، ورزشِ قوی

      
۱۱/شهريور/۱۴۰۵
|
۲۳:۱۹
|
کد خبر: ۹۴۹۳۴
۲۱:۲۸
۱۴۰۵/۰۶/۱۱

اولین برد خیبر/ تساوی صنعت نفت و سپاهان

اولین برد خیبر/ تساوی صنعت نفت و سپاهان
تیم فوتبال خیبر نخستین برد فصل خود را مقابل فولاد خوزستان به دست آورد و صنعت نفت آبادان در مصاف با سپاهان به تساوی دست یافت.

کیهان ورزشی-

یم‌های فوتبال خیبر خرم‌آباد و فولاد خوزستان در ادامه دیدار‌های هفته پنجم لیگ برتر از ساعت ۱۸:۳۰ امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه تختی خرم‌آباد به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری ۲ بر صفر میزبان به پایان رسید تا شاگردان فراز کمالوند بعد از ۵ هفته طعم پیروزی را مقابل چشم هواداران خود بچشند.

عیسی مرادی در دقیقه ۳۱ و علی خانزادی در دقیقه ۷۰، گل‌های پیروزی‌بخش خیبر را به ثمر رساندند تا خیبر ۶ امتیازی شود و موقتا تا رتبه ششم بالا بیاید.

فولاد خوزستان هم که تا پیش از این شکستی را تجربه نکرده بود نخستین باخت خود را در این فصل تجربه کرد.

پیام حیدری قضاوت این دیدار را برعهده داشت که میلاد بدرقه و ابوالفضل رزاق‌پور از فولاد و فرشاد محمدی‌مهر و محمدرضا دیناروند از خیبر را با کارت زرد جریمه کرد.

 

صنعت نفت آبادان صفر  - سپاهان اصفهان صفر

داور: وحید زمانی

اخطار: یوسفی، حاج صفی، حسینی، رضاوند از سپاهان و تیموری، عباسی از صنعت نفت

ارسال نظر
captcha