کارت زرد به ۲ بازیکن شمس آذر و استقلال پیش از شروع بازی!
کیهان ورزشی-
در حالی که بازیکنان تیمهای شمس آذر قزوین و استقلال به همراه تیم داوری کنار زمین حضور داشتند و منتظر سوت آغاز بازی بودند، زبیر نیکنفس و امیر شبانی با یکدیگر درگیری پیدا کردند و داور به هر دو بازیکن کارت زرد داد.
شبانی پس از پیروزی شمس آذر مقابل استقلال در هفته شانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی صحبتهایی علیه استقلال و پیتسو موسیمانه سرمربی آفریقایی وقت آبیپوشان انجام داده بود که ظاهراً این مسئله واکنش نیکنفس هافبک استقلال را به دنبال داشت و در نهایت منجر به درگیری آنها شد.
رامین رضاییان هنگامیکه نیک نفس و شبانی را از هم دور کردند وارد صحنه شد و با بازیکن شمس آذر بگومگوی کوتاهی داشت و سید مهدی رحمتی سرمربی شمس آذر هم از او درباره حواشی به وجود آمده پرسید.
داور هم در مواجهه با درگیری این دو بازیکن به هر کدام از آنها یک کارت زرد نشان داد.
شبانی پس از دریافت کارت زرد به سمت تماشاگران استقلال نگاه کرد و با انگشتان خود عدد ۶ را نشان داد که تماشاگران استقلال نیز علیه وی شعار دادند.
ظاهرا حواشی قبل از مسابقه امروز به مصاحبه جنجالی بازیکن شمس آذر پس از بازی برگشت با استقلال در هفته شانزدهم لیگ برتر برمی گردد.
![](/client/themes/fa/main/img/tr_sar.gif)
![](/client/themes/fa/main/img/tc_sar.gif)
![](/client/themes/fa/main/img/tl_sar.gif)
![](/client/themes/fa/main/img/tr_sar.gif)
![](/client/themes/fa/main/img/tc_sar.gif)
![](/client/themes/fa/main/img/tl_sar.gif)