PDF نسخه کامل مجله
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - March 10 2025
کد خبر: ۸۹۶۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۰

پرونده بدهی پرسپولیس به تامین اجتماعی بسته شد

باشگاه پرسپولیس برای نخستین بار از زمان باز شدن پرونده بدهی به سازمان تامین اجتماعی، آن را به طور قطعی و کامل بست تا یکی از مهمترین دغدغه‌های حقوقی و مالی بیش از یک دهه گذشته خود را برطرف سازد.

کیهان ورزشی-

موضوع بدهی این باشگاه به سازمان تامین اجتماعی که یکی از بند‌های مورد تاکید حسابرسی در تمام گزارشات سال‌های گذشته بود، حل و فصل و بسته شد.
این بدهی قطعی مربوط به بیش از ده سال گذشته تا اکنون بوده است. با پیگیری‌ها و رایزنی‌های مداوم رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، ضمن کاهش ۱۰ میلیارد تومانی بدهی به آن سازمان، تمهیدات و اقدامات لازم برای تسویه بدهی ۲۵ میلیارد تومانی انجام شد.
به این ترتیب برای نخستین بار از زمان باز شدن پرونده بدهی پرسپولیس به تامین اجتماعی در بیش از ۱۰ سال گذشته، این موضوع به شکل قطعی و کامل حل شد تا یکی از موضوعات حسابرسی و همچنین یکی از موانع دریافت مجوز (حرفه‌ای) کامل مرتفع گردد.

برچسب ها: پرسپولیس
پربازدید ها
آخرین اخبار