حادثه بندر عباس را به خانواده‌های داغدار تسلیت می‌گوییم

      
PDF نسخه کامل مجله
دوشنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - April 28 2025
کد خبر: ۹۰۰۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴

AFC استقلال و تراکتور را نقره‌داغ کرد

کمیته اخلاق و انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) آرای جدید خود را درباره دیدار‌های ماه‌های اخیر اعلام کرد.

کیهان ورزشی-

بر این اساس باشگاه تراکتور به دلیل پرتاب دو شیء آتش‌زا و چند نارنجک به زمین یا اطراف آن در دیدار با التعاون که مصداق رفتار نامناسب می‌شود، باید ۱۵ هزار دلار پرداخت کند. همچنین تراکتور به دلیل کوتاهی در اجرای قوانین امنیتی در طول مسابقه یا پیش از بازی، به پرداخت ۱۰ هزار دلار دیگر محکوم شد تا ۲۵ هزار دلار برای این مسابقه جریمه شده باشد.

پرتاب ۲۵ شیء آتش‌زا و ورود هواداران به منطقه محدود شده در دیدار با الخالدیه، جریمه‌ای ۵۵ هزار دلاری برای تراکتور به همراه داشته است. این باشگاه به دلیل کوتاهی در اجرای قوانین امنیتی برای برقراری نظم در ورزشگاه و حضور جمعیتی بیشتر از تعداد مقرر در بسیاری از جایگاه‌های استادیوم، ۱۰ هزار دلار جریمه شد.

تراکتوری‌ها به دلیل عدم حصول اطمینان از اینکه مانعی در راه‌های رفت‌وآمد ورزشگاه وجود ندارد، باید ۵ هزار دلار پرداخت کند. سیگار کشیدن هواداران ۳ هزار دلار دیگر به جرایم تراکتور اضافه کرد تا این باشگاه برای دیدار با الخالدیه مجموعاً ۷۳ هزار دلار جریمه شود. مجموع جرایم باشگاه تراکتور در دیدار با التعاون و الخالدیه به ۹۸ هزار دلار می‌رسد.

تراکتور تنها باشگاهی نبود که در احکام اخیر کمیته انضباطی AFC نقره داغ شده است. باشگاه استقلال به دلیل پرتاب ۲۱ شیء آتش‌زا و استفاده هواداران از اشعه لیزر در دیدار با النصر، ۴۴ هزار دلار جریمه شده است.

با توجه به جریمه ۱۰ هزار دلاری آبی‌ها بابت کوتاهی در حصول اطمینان از تخلیه راهرو‌های ورزشگاه و حضور هواداران در راهرو‌ها و نیز جریمه ۱۰ هزار دلاری بابت کوتاهی در اجرای قوانین امنیتی در استادیوم و حضور بیش از اندازه هواداران روی بسیاری از سکو‌های ورزشگاه آزادی، استقلال بابت اتفاقات دیدار با النصر ۶۴ هزار دلار جریمه شده است.

پربازدید ها
آخرین اخبار