14/شهريور/1404
|
00:40
|
کد خبر: ۹۱۲۹۷
۲۱:۲۲
۱۴۰۴/۰۶/۱۳

تاجیکستان ۲ -ایران ۲ / ملی پوشان فینالیست شدند

تیم ملی فوتبال کشورمان با وجود تساوی مقابل تاجیکستان به‌عنوان صدرنشین گروه خود راهی فینال مسابقات کافا ۲۰۲۵ شد.

کیهان ورزشی-
تیم ملی فوتبال کشورمان از ساعت ۱۹ امروز (پنجشنبه) در سومین بازی‌اش در مرحله گروهی تورنمنت کافا ۲۰۲۵ در ورزشگاه حیصار شهر دوشنبه به دیدار تیم ملی تاجیکستان رفت و با تساوی ۲ - ۲ متوقف شد. محمدمهدی محبی (۳۸) و محمد محبی (۴۷) برای ایران و سامی‌اف (۵۵) و زوئیر ژورابوئف (۷۷) برای تاجیکستان گلزنی کردند. 

تیم ایران با هفت امتیاز به‌عنوان صدرنشین گروه B به فینال تورنمنت کافا ۲۰۲۵ صعود کرد. شاگردان قلعه‌نویی که سه بازی خود را در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار کردند، باید دیدار فینال خود را دوشنبه هفته آینده در ورزشگاه المپیک شهر تاشکند ازبکستان انجام دهند. 

پیام نیازمند، آریا یوسفی (۴۶ - مهدی طارمی)، عارف آقاسی، محمدامین حزباوی، علی نعمتی، امید نورافکن، سامان قدوس، محمد قربانی (۴۶ - رامین رضاییان)، محمد محبی (۹۰ - محمدحسین کنعانی‌زادگان)، محمدمهدی محبی (۵۶ - علیرضا جهانبخش) و شهریار مغانلو (۵۶ - علی علیپور) بازیکنان تیم ملی در مصاف با تاجیکستان بودند.

محمد قربانی و علیرضا جهانبخش نیز بازیکنانی بودند که با کارت زرد داور جریمه شدند. 


تاجیکستان که در ترکیب خود از بازیکنانی مثل وحدت حنانوف، احسان پنشنبه، منوچهر صفروف و ... بهره می‌برد، در نیمه اول نتوانست در حضور تماشاگران خودی خطر آنچنانی روی دروازه ایران ایجاد کند، اما در نیمه دوم، با وجود اینکه با گل دوم ایران روبه‌رو شدند، چند دقیقه بعد یکی از گل‌های خورده را جبران کردند. تاجیک‌ها در ادامه با فشار تماشاگران خود نبض بازی را در اختیار گرفتند و توانستند روی اشتباهات بازیکنان ایران به گل دوم برسند. 

قلعه‌نویی با فرستادن بازیکنان باتجربه مثل مهدی طارمی، رامین رضاییان، علیرضا جهانبخش و ... سعی کرد کنترل بازی در اختیار ایران باشد، اما خیلی این تاکتیک جواب نداد و نمایش ایران در نیمه دوم به مراتب ضعیف‌تر از نیمه نخست بود. این نخستین بار در تاریخ تقابل‌های ایران و تاجیکستان بود که تاجیک‌ها بدون شکست زمین را ترک کردند.

ملی‌پوشان فوتبال تاجیکستان در چهار دیدار قبلی مقابل تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات رسمی و دوستانه محتمل شکست شده بودند و با این حساب مسابقه امشب برای تاجیک‌ها که رتبه یکصدوششم رنکینگ فیفا را در اختیار دارند، تاریخی شد. 

شاگردان امیر قلعه‌نویی در گروه B این رقابت‌ها، ابتدا تیم ملی افغانستان را با نتیجه ۳ بر یک و در دومین بازی تیم ملی هند را با نتیجه ۳ بر صفر شکست داده بودند. تیم ملی ایران در مجموع با زدن هشت گل و سه گل خورده و کسب هفت امتیاز به‌عنوان تیم صدرنشین گروهش راهی فینال تورنمنت کافا ۲۰۲۵ شد. 

براساس این گزارش، تیم ملی فوتبال کشورمان روز دوشنبه هفته پیش رو در دیدار نهایی تورنمنت کافا ۲۰۲۵ به مصاف یکی از دو تیم ازبکستان یا عمان خواهد رفت.

تیم ملی ایران در دوره قبلی تورنمنت کافا با هدایت قلعه‌نویی قهرمان شده بود.

ارسال نظر