15/شهريور/1404
|
22:55
|
کد خبر: ۹۱۳۱۲
۱۵:۴۳
۱۴۰۴/۰۶/۱۵

تاکید وزیر خارجه اسپانیا به برگزاری مسابقات بدون رژیم صهیونیستی

وزیر امور خارجه اسپانیا در واکنش به حاشیه‌های مسابقات دوچرخه‌سواری و اعتراض مردم برای اخراج رژیم صهیونیستی گفت: درحالی‌که اسرائیل به تهاجم خود علیه مردم غزه ادامه می‌دهد، مسابقات ورزشی نمی‌توانند ادامه یابند.

کیهان ورزشی-

خوزه مانوئل آلبارس وزیر امور خارجه اسپانیا گفت که باتوجه‌به فضای پرتنش ناشی از اعتراضات در حمایت از فلسطین به دلیل نقض حقوق بشر در غزه، حذف شرکت اسرائیلی (پریمیر تک) را از مسابقات دوچرخه‌سواری درک می‌کند.
در اعتراض به حضور اسرائیل در این مسابقه، فعالان بنر‌هایی با عنوان «فلسطین آزاد» به نمایش گذاشتند و تنش‌ها تشدید شد. این تنش‌ها پنجشنبه با رسیدن مسابقه به بیلبائو به اوج خود رسید. در آنجا صد‌ها تظاهرکننده در کیلومتر‌های پایانی مرحله در مسیر صف کشیدند و اوضاع از کنترل خارج شد. صحنه‌های بی‌سابقه‌ای که مردم سعی در متوقف کردن مسابقه داشتند.
آلبارس، وزیر خارجه اسپانیا تأکید کرد: «ما باید به اسرائیل این پیام را بفرستیم که روابط عادی بین اروپا و اسرائیل تنها زمانی می‌تواند برقرار باشد که حقوق بشر رعایت شود.»

وزیر خارجه اسپانیا تأکید کرد که در حالی که اسرائیل به تهاجم خود علیه مردم غزه ادامه می‌دهد، مسابقات ورزشی نمی‌توانند جوری که «انگار هیچ اتفاقی نیفتاده» ادامه یابند. روز بعد در کانتابریا هم تظاهرات برگزار شد و جمعیت پرچم‌ها را تکان و در کنار جاده شعار می‌دادند، اما این تظاهرات مانع دوچرخه‌سواران نشد هرچند آنها را تحت‌الشعاع قرار داد چرا که جمعیت حاضر خواستار اخراج اسرائیل از مسابقه بودند. 
این شکایات به‌تدریج توسط چهره‌های سیاسی نیز تکرار شد. روز جمعه دولت منطقه‌ای آستوریا که میزبان پایان مرحله سیزدهم تور ووئلتا بود، مراسم سکو را در اعتراض به رفتار اسرائیل تحریم کرد.

ارسال نظر