رئیس فدراسیون سوارکاری مشخص شد

کیهان ورزشی-
مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری امروز (چهارشنبه ۵ آذر) به ریاست سید محمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان و با حضور مهدی علینژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک و محمد پولادگر نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک، در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
برای این مجمع ۶ نفر به نامهای محمود حیدری، آرزو ملک، محمد کاظمیان، فیضالله پیری، سیدرضا میرابوطالبی و محمد اسدمسجدی تایید صلاحیت شده بودند که محمد اسدمسجدی و آرزو ملک انصراف دادند تا رایگیری با حضور ۴ نفر انجام شود. پس از پایان اعلام برنامه این چهار نفر، رایگیری صورت گرفت که از ۴۹ رأی مأخوذه، کاظمیان ۲۱ رأی، حیدری ۱۸ رأی، پیری ۷ رأی و میرابوطالبی ۳ رأی به خود اختصاص دادند تا انتخابات با حضور کاظمیان و حیدری به دور دوم کشیده شد.
در دور دوم رأیگیری حیدری ۲۶ رأی و کاظمیان ۲۳ رأی کسب کردند و بدین ترتیب، محمود حیدری به عنوان رئیس جدید فدراسیون سوارکاری انتخاب و معرفی شد.